Ni når oss alltid via telefon

Norrköping 011-28 72 50

Finspång 0122-211 11

Söderköping 0121-144 70

Välkommen till Östgöta Begravningsbyrå

När man mister någon anhörig eller nära vän är det naturligt att känna oro, rädsla och vanmakt. Det kan vara skönt att överlämna det praktiska till någon man har förtroende för.

Vi på Östgöta Begravningsbyrå kan vara dig behjälplig med allt som rör den förestående begravningen. För oss är det viktigt att den avlidne och de anhöriga är i centrum, och att vara lyhörda för alla önskemål. Med omtanke och omsorg in i minsta detalj kan begravningen bli ett fint minne och en hjälp att bearbeta sorgen.

Fredrik Blomberg

Närliggande orter

Vi har kontor i Norrköping, Finspång och Söderköping.

I Valdemarsvik har vi besöksrum hos Sofielunds blomsterhandel. Förutom de nämnda orterna hjälper vi dig gärna med begravningar på närliggande orter, tex Skärblacka, Ringarum, Rejmyre, Krokek, Tjällmo, Östra Ryd.

Hur gör jag nu?

När någon har avlidit ställer man sig ofta frågan "hur gör jag nu?" Klicka här för att komma till sidan som ger dig råd.

 

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen:

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in. Läs vår integritetspolicy här.